Indisk team-cooking - virksomheder
Mad er universelt, derfor udgør det en god platform for spændende og anderledes samvær.
I mødes og laver superskøn, krydret mad. Alle sanser kommer i brug alt imens I arbejder og ikke mindst samarbejder. Maden, samarbejdet og samværet er højeste fællesnævner, resultatet skal være sublimt – intet mindre.
Vi starter med en indføring i det indiske køkkens mysterier. Krydderierne og de vigtigste kulinariske regler gennemgås. Således rustet opdeles I i teams. Hvert team laver en selvstændig indisk menu helt fra bunden, mens kokken svæver over vandene med råd og vejledning.

Indisk gourmetdag/aften
Med kok Abdul Jabbar Khan og cand. mag. Vibeke Khan.
Denne dag/aften står i madglædens tegn.
Vi starter med chai og hører lidt om Indien og indisk madtradition, masala, krydderier og grundbegreberne i indisk madlavning.
Så smøger vi ærmerne op og går i køkkenet, og under kokkens kyndige vejledning fremtrylles en lækker indisk gourmetmiddag. Måske indsniger der sig lidt anekdoter om Indien og Nizamen af Hyderabad mens gryderne snurrer. Aftenen afsluttes med intens madnydelse, indisk øl eller et glas vin og festlig, fælles opvask.
  • Alle arrangementer kan afholdes hos jer eller i vore lokaler i København.
  • Alle arrangementer kan afholdes på dansk eller engelsk.
  • Varighed 5 timer.
Information om kommende kurser: Tryk her!


Indisk Gastronomi    • 2730 Herlev   • Cvr. nr. 31231000  •   Telefon 4031 0887  •   E-mail: indisk@post.cybercity.dk